Blog

ADIDAS PARLEY - HOME BOOTY PUMP

Misliš da u svega 10 minuta ne možeš napraviti nešto za ljepše i jače gluteuse? Naravno da možeš! Isprobaj trening kojeg možeš napraviti bilo gdje i bilo kada, a sve što ti treba je dobra volja i naravno udoban i funkcionalan Adidas Parely outfit!

Mnogi mi se žale kako nemaju vremena za trening. Puno im je u danu odvojiti sat vremena ili više za odlazak u teretanu i kvalitetan trening. Stoga očajni odustaju od započinjanja svog fitness puta i ostvarenja ciljeva. No ne moraju! Trening koji se odradi u više kraćih navrata tokom dana i dalje ima jak pozitivan učinak za naše tijelo. K tome, ne morate trošiti vrijeme na odlazak u fitness studio, nego napravite trening kod kuće. U udobnosti svog doma, pustite si glazbu koja vas pokreće, pripremite rekvizite ili odradite trening samo sa vlastitim tijelom. Ne trebate imati malu kućnu teretanu. Dovoljni su koja elastična traka i boca s vodom. Savršeni rekviziti za oblikovanje tijela i otapanje masnih naslaga. odaberite neki od predloženih treninga i krenite.

Ono što bih svakako preporučila, iako ste kod kuće, je da se odjenete u kvalitetan sportski grudnjak. Trening je ipak trening, bez obzira gdje ga radili i naše grudi trebaju kvalitetnu potporu. Svakako preporučam sportski grudnjak iz nove Adidas Parley kolekcije. Na noge stavite udobnu obuću, koja će vas štiti od proklizavanja na parketu i pružiti odgovarajuću stabilnost na bilo kojoj podlozi na kojoj vježbate (tepih, tapison, pločice...). Zato su tu Adidas Parley tenisice, mekane i udobne, a stabilne i čvrste. 

Za vrijeme treninga, ne zaboravite imati uza sebe vodu kako ne biste dehidrirali. Iz Adidas Parley boce za vodu, svježina se zadržava duže i teško da se voda može sama izliti zbog navoja na čepu kojeg ima. 

Novu Adidas Parley kolekciju kao i svu opremu za trening pronađi na sportvision.hr web shopu ili u Sport Vision prodavaonicama. 

Sada kada ste spremni za trening, isprobajte ovu kombinaciju za jačanje i oblikovanje stražnjice: 

Trening: napravi 4-5 serija sa pauzom od 1 minute između serija. Radiš po seriju svake vježbe jednu za drugom, u svakoj seriji napravis 10 ponavljanja. Kad ih sve odradiš spojene u komadu, uzmeš pauzu. Dnevno u par navrata napravi serija koliko možeš i gledaj kako se stvoja stražnjica transformira!
 
1. Hip Thust + Hip Abduction
2. Single Leg Glute Bridge
3. Hip Thrust + Heel Raise
4. Heel Raise + Hip Abduction Pulses