Klijenti

MARUŠA NOVAK

IFBB Bikini Fitness, 19 godina, Ljubljana, Slovenija

Dora kot trenerka in kot sama oseba mi je spremenila življenje; predvsem pa me napolnila s samozavestijo, z prepričanjem da z trudom in vztrajnostjo se visoko pride.

Stopili sva v kontakt oktobra 2017 ko sem v dvorani sedela na fitness tekmi na kateri bi mogla tekmovati tudi jaz. Želja po udeležbi je bila vendar je bilo med pripravami nekaj preprek ki pa so mi to onemogočile. Dora je bila moj rešitelj za izpolnitev mojih želja oziroma lahko bi rekla tudi sanj po vrnitvi na oder. Nikol nisem verjela v to, da bi lahko v svoji bikini fitness kategoriji prišla do visoke uvrstitve; do postave ki se lahko primerja z puncami, ki so uspešne tudi na večjih tekmah, da bi kadarkoli lahko konkurirala puncam v tujini.

Po 7 mescih sodelovanja je prišel dan ko se je pokazalo moje in dorino garanje, pokazala se je postava ki je bila narejene s skupnim sodelovanjem predvsem pa narejena z zaupanjem in 100% sledenjem dorinemu znanju in izkušnjam. 

Na tekmovanju v Avstriji sem dosegla 2. mesto v junior bikini fitness kategoriji in 5. mesto v ženski bikini fitness kategoriji nad 169cm sta bila dokaz da se je ves trud poplačal. 

Čez dva tedna sem vse skupaj ponovila na tekmovanju v Srbiji na Diamond cup-u kjer sem se uvrstila na 2.mesto v junior bikini fitness kategoriji. 

Velike zasluge za uživanje med pripravami in na tekmi grejo Dori, saj s tako osebo kot je dora bi bilo v veselje sodelovati vsakemu. Vsak dan te spremlja, sledi tvojemu napredku, zdravju, počutju...ostaneš brez besed ko vidiš koliko svojega časa posveti tebi samo zato da bo vse skupaj 100% natančno splanirano. 

Sportski rezultati u 2018. godini: 

Internacionalno prvenstvo Austrije, 29.04.2018.

  • 2. mjesto juniorski bikini fitness
  • 5. mjesto seniorski bikini fitness visoka (finale)

IFBB Diamond Cup Serbia, Čačak, 11.-13.05.2018.

  • 2. mjesto junior bikini fitness 

 

 

Galerija